Lediga tjänster

Jobba som CNC-Operatör

Om oss

Total Innovation är ett företag som specialiserat sig på högteknologisk tillverkning av mekaniska komponenter i hastelloy, inconel, titan, rostfritt, aluminium, stål och plast. Vi arbetar med komplicerade geometrier och fina toleranser. Vår specialitet är fixturkonstruktion för svets, mätning, bearbetning och montering.

Vår moderna maskinpark består av CNC maskiner från 3-axlig till 5-axlig fräsning och svarvning upp till 9-axlar. Vi har en modern 6-axlig trådgnist samt option för fina ytor ner till Ra 0,1 (micro finish). Styrsystemen vi arbetar med är Fanuc och Siemens. Vi arbetar uteslutande med 3-D CAM beredning till våra maskiner. Vi har även en kordinatmätmaskin och en mätarm där vi använder PC DMIS CAD ++ som programmeringsverktyg.

Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige, men vi exporterar också till bl. a Norge, USA och Holland. Bland våra uppdragsgivare

Tjänst som CNC operatör

Inriktningen är huvudsakligen fåstycketillverkning av detaljer till kunder med högt ställda krav.

Du som söker jobbet har erfarenhet av 3-5axlig bearbetning i fräs och/eller svarv. Vi jobbar i en modern produktionsmiljö med 3-d beredningar och CAD/CAM programmering. Du jobbar redan idag självständigt i denna typ av produktionsmiljö men behöver nya utmaningar som ger utlopp för din kreativitet och yrkesstolthet. Som person är du positiv och en problemlösare, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Total Innovation AB har sin arbetsplats i Örebro, har kollektivavtal och subventionerar gym kort.

Maila ansökan till gun-britt@totalinnovation.se har ni frågor så går det bra att ringa Gun-Britt Andersson på telefonnummer 0706226720.